Ami Kappers

DSC_2262

 

 

 

 

 

 

 

“Als je haar maar goed zit”, een bekend gezegde en helemaal waar! Maar bij AMI Kappers zit meer dan alleenĀ je haar goed. Hier gaat trendy haarmode hand in hand met de traditionele waarden van een echt familiebedrijf. Of je nu komt voor een complete metamorfose of voor een vertrouwde coupe, in onze salons geniet elke klant van persoonlijke aandacht van betrokken en gepassioneerde medewerkers.

Al ruim 40 jaar is het familiebedrijf AMI Kappers een ambitieuze kappersorganisatie waar zowel dames, heren als kinderen worden geknipt. Een tevreden klant is het enige dat telt bij AMI Kappers. Alle medewerkers hebben passie voor hun vak en dat zie je overal in terug. De coupes van AMI Kappers zijn ambachtelijk, natuurlijk en draagbaar. Onze kracht ligt in het jaarlijks terugkerende eigen haarmodelijn en het interne opleidingsysteem voor alle medewerkers van AMI Kappers.

Iedereen is altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze salons zijn ruim geopend en de medewerkers staan zes dagen per week klaar om jou een perfecte behandeling te geven.

AMI Kappers, zit gewoon goed!

Prijslijst Ami Kappers

 

Winkel: Ami Kappers
Website: www.amikappers.nl/coevorden

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar het winkeloverzicht <