Hans Anders

We heten u van harte welkom bij Hans Anders in het winkelcentrum Gansehof in Coevorden.

In het zuid-zuidoosten van de provincie Drenthe wordt dit overdekte winkelcentrum ook wel Ganzenstad genoemd. Het heeft een mooie uitstraling en een gevarieerd en breed winkelaanbod met meer dan 20 winkels. Al deze winkels zijn gevestigd op de begane grond. Hierboven ligt een parkeerdak waar u als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Bij deze winkel van Hans Anders kunt u terecht voor brillen, lenzen en hoortoestellen. U kunt hier altijd even binnen lopen voor een vrijblijvend advies van één van onze deskundige medewerkers of gewoon om even wat rond te kijken. Wilt u graag een lenzentest of eenhoortest laten doen dan kunt u gratis een afspraak maken met een lenzen- of audiospecialist via de afsprakenlijn

Start uw bezoek aan deze winkel al op onze website. Hier past u alvast een selectie van onze ruime collectie monturen en zonnebrillen online en kunt u er voor kiezen om uw favoriete montuur naar de winkel van uw keuze te laten sturen. Hier maakt u gemakkelijk en snel eenafspraak in deze winkel voor uw lenzen.

Dit filiaal is geopend op iedere koopzondag van winkelcentrum “De Gansehof”.

 

DSC_2251

 

Winkel: Hans Anders
Website: www.hansanders.nl/
tel: 0800-0075

 

 

 

 

 

Terug naar het winkeloverzicht <