Sanne-Paul Benting

 

DSC_2269DSC_2271

 

 

 

 

 

 

Begonnen in 1999 aan de Hekstraat 8 in Beilen is Slijterij-Wijnhandel al een aantal jaren actief als slijterij. Na een viertal jaren is er de slijterij in Coevorden bijgekomen en daar is Slijterij-Wijnhandel Sanne-Paul Benting sinds 2003 gevestigd in winkelcentrum Gansehof. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en heeft een eigen parkeerdek waar gratis geparkeerd mag worden. In 2005 is de winkel in Beilen gesloten en is er alle tijd voor de winkel in Coevorden.
De slijterij heeft een ruim aanbod in wijnen, jenevers, portsoorten, speciaal bier en whisky.
Naast de wijnen uit de klassieke wijnlanden zoals Frankrijk, Italië en Spanje, hebben wij ook een uitgebreid assortiment wijnen uit bv. Zwitserland en Hongarije. Hongarije is een wijnland bij uitstek met een oude traditie dat in grote opkomst is. De meest beroemde wijnen komen uit het gebied rondom de stad Eger, maar ook in het zuiden van Hongarije worden zeer bijzondere wijnen gemaakt. Wilt u dit in het echt zien, dan kunt u bij ons een vakantie woning huren in Hongarije tussen de wijngaarden en zelf kennis maken met deze prachtige wijnen uit dit prachtige land.

Het whiskyaanbod is groot bij ons. Meer dan 200 verschillende soorten whisky’s sieren hier de planken. Van Iers tot Bourbon, van blends tot single malt whisky, van alles is aanwezig. Bijzonder trots zijn we op de uitgebreide collectie van de Springbank Distillery. Deze distilleerderij is een van de oudste van Schotland en heeft alles in eigen beheer. De smaak is zeer delicaat en verrassend. Voor vragen en advies of gewoon even kijken stapt u gerust binnen bij Slijterij Benting.

Voor speciaalbieren bent u bij ons ook aan het goede adres. Vele kleine brouwerijen zijn present bij ons op de planken. bijzonder trots zijn we op de bieren van brouwerij “De Gulzige Gans” uit Coevorden. Deze lokale bieren hebben al vele prijzen gewonnen en vallen goed in de smaak bij velen. Een echte aanrader dus. Ook bieren van de Mommeriete, Maallust en Drentsche Schans staan in ons assortiment.

Winkel: Sanne-Paul Benting
Website: www.slijterij-benting.nl
tel: 0524-513155

 

 

 

 

Terug naar het winkeloverzicht <